Selecteer een pagina

bedrijfshuisvesting

Een eigen bedrijf beginnen is niet eenvoudig. Voordat er winst gemaakt kan worden, heb je te maken met flinke aanloopkosten. Een manier om de lasten in het begin zo laag mogelijk te houden is gebruik te maken van de tijdelijke kantoorruimte van een van onze partners.

Door slim gebruik te maken van beschikbare leegstaande bedrijfsruimten kun  je de maandlasten aantrekkelijk laag houden. Vele jonge ondernemingen hebben al gebruik gemaakt van deze – multi-tenant – formule.

Natuurlijk heb je naast de voordelen ook te maken met wat nadelen. Omdat je gebruikt maakt van leegstaande kantoorruimte bestaat er altijd de mogelijkheid dat het pand of verkocht of weer verhuurd wordt. De HVL partner biedt echter de zekerheid dat ze in dat geval direct een alternatief voorhanden hebben.

Multi-tenant gebouwen

De kantoorlocaties van de HVL partners zijn ook bedoeld voor de toekomst van je bedrijf, na een jaar gaan ze gezamenlijk met de eigenaar kijken of je bedrijf klaar is voor een huurcontract. Je wordt niet meteen belast voor de volledige huur maar je kunt starten met de helft of een kwart. Zo heb je zekerheid dat je kunt blijven en op een flexibele manier huurder worden.

Nieuwbouw

Voor een eenmalig advies voor een enkel pand of een meerjarig strategie voor de gehele vastgoedportefeuille, ben je bij de HVL Vastgoed partner aan het juiste adres. Desgewenst vullen wij dit aan met een plan van aanpak en begeleiden wij bij het implementeren ervan.

Dankzij specifieke ervaring in projectmanagement kunnen zij tevens nieuwbouwprojecten van A tot Z begeleiden.

Haarlem Venture LAB heeft voor startende ondernemers tijdelijke kantoorruimte beschikbaar in gehele randstad. Bent u op zoek naar een aantrekkelijke kantoorruimte neem dan contact met ons op: 085 7500 435