Selecteer een pagina

Nederland is bij uitstek een land met kansen voor zelfstandig ondernemerschap. Dankzij de open economische structuur biedt de Nederlandse markt uitstekende mogelijkheden voor buitenlandse bedrijven om zich hier te vestigen.

Een vestiging in Nederland creëert een hub naar Europa. De logistiek, infrastructuur, ICT maar ook kennisinstellingen behoren tot de top van Europa.

Wel is het belangrijk te weten welke spelregels er van toepassing zijn. Wet- en regelgeving zijn anders geregeld dan het land van herkomst. Bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsrelaties, fiscaliteit, innovaties, huisvesting of gezondheidszorg kan een lokale partner nuttig zijn.

Haarlem Venture LAB biedt met haar activiteiten support voor ondernemers en ondernemingen

die zich in Nederland willen gaan vestigen.